Be skilled treneri

U našoj trenerskoj bazi imamo trenere (Learning Designere) koji su po (formalnom) obrazovanju inženjeri raznih vrsta; psiholozi, medicinari, avijatičari, informatičari, farmaceuti, itd. Većina ih je postala trener tijekom studentskih dana i iza sebe ima višegodišnje iskustvo u održavanju različitih treninga u profitnom i neprofitnom sektoru.

Ovisno o njihovom dodatnom usavršavanju, u našem trenerskom portfoliju imamo trenere koji su se usavršili u području javnog govora, organizacijskih vještina, projektnog planiranja, facilitacije, storytelling-a, strateškog planiranja.

Širina i raznolikost našeg trenerskog portfolija omogućava nam da pronađemo trenera koji odgovara točno Vašim potrebama i koji će onda kreirati određeni trening po vašim točnim potrebama.

Youth Trainers Academy (jedna je od) početnih edukacija na kojima osoba, ukoliko ima određene karakteristike, postaje trenerom. Youth Trainers Academy provodi se od 2011. godine i organizira je Zero Generation.

Nakon završene YTA edukacije, trener mora imati određeni broj održanih sati treninga kako bi se mogao/la nastaviti dodatno usavršavati kao trener i otići na jedan od brojnih Train Advanced Trainer događaja, bilo gdje u Europi, koji su organizirani od različitih organizacija diljem Europe.