Upoznajmo se

Želim učiniti svijet boljim mjestom kreirajući nove, poboljšane, načine učenja vještina za pojedince, različite organizacije i poslovni svijet – ono što nam treba u životu, a što nismo dobili formalnim obrazovanjem. 

Be skilled je nastao iz ljubavi prema usavršavanju i radu na sebi, namijenjen je svima koji imaju “growth mindset”, kao i onima koji ga tek žele otkriti. Be skilled je tu kako bi Vam pomogao ostvariti Vaš potencijal

Znanje je potrebno, no vještine su neophode. Be skilled. 

Glorija Matić, dakle ja -po struci sam magistra socijalne politike s Pravnog fakulteta u Zagrebu, Studijskog centra socijalnog rada, Diplomskoga studija socijalne politike.

Tijekom studija, četiri godine sam bila aktivna članica studentske udruge BEST Zagreb, tijekom čega sam sudjelovala u organiziranju preko 40 različitih projekata (npr. Finale najvećeg europskog inženjerskog natjecanja EBEC finala 2012. godine s preko 200 sudionika) te sam provela godinu i pol dana u upravnom odboru BEST-a Zagreb (godinu dana na funkciji odgovornoj za ljudske potencijale i šest mjeseci na mjestu predsjednice BEST-a Zagreb.).

U srpnju 2011. godine sudjelovala sam na Leadership Summer School u Cluj-Napoca u Rumunjskoj.

Iste godine, tj. u studenom 2011. godine, postala sam soft skills trener/Learning Designer s prve generacije Youth Trainers Academy.

U travnju 2018. godine položila sam Cambridge Advanced English test.

Povratkom u rodni grad Makarsku, nastojim osvijestiti svoje sugrađane o važnosti ulaganja u sebe i u svoje vještine i znanje, surađujući s lokalnim organizacijama na različitim projektima.

Kao dijete ugostitelja, odrasla sam u ugostiteljstvu, a danas sa suprugom vodim restoran POINT u Makarskoj. Preko 15 godina rada u ugostiteljstvu omogućio mi je da izoštrim svoje prodajne, pregovaračke, komunikacijske i organizacijske vještine te da naučim kako se ophoditi s nezadovoljnim gostima/klijentima, uz, naravno, puno rada na sebi. Sve mi je to poslužilo kao dobra podloga za ono što danas radim – a to je usavršavanje (novih i postojećih) vještina svojih klijenata.

U ožujku 2019. godine otišla sam na dodatno usavršavanje za Advanced trenere (Learning Designere) koje je organizirala EFPSA.

U srpnju 2019. godine osnovala sam Be skilled o kojemu upravo čitate i razmišljate.

Širina i raznolikost našeg trenerskog portfolija omogućava nam da pronađemo trenera koji odgovara točno Vašim potrebama i koji će onda kreirati određeni trening po vašim točnim potrebama.